Maatwerk frames
Sku: Maatwerk frames
Beschikbaarheid voorraad: Op voorraad
Omschrijving
Op aanvraag

U vraagt, wij maken.

Siemerink is de specialist in maatwerk frames. U heeft de keuze uit een groot aantal profielen in meerdere dikten en afmetingen. Geen enkel frame is te groot voor ons. Ook andere constructies dan vierkant behoren tot de mogelijkheden.


Gemak bij het bestellen

Het merendeel van de frames kunnen met behulp van een configurator eenvoudig worden samengesteld. U kiest de afmetingen en het profiel en de configurator toont direct de opbouw en de prijs. Knop naar de configurator toevoegen.


Aanvraag voor kant en klare frames?

Aanvraag kant en klare frames

Informatie voor maatwerk frames?

Informatie maatwerk frames
  • Bijzondere frames voor bijzondere schilderijen

Om een schilderij tot zijn recht te laten komen zijn vaak bijzonder grote formaten vereist. Of soms zelfs specifieke afmetingen, die afwijken van de normale vierkante of rechthoekige vormen.

  • Levenslange stabiliteit

Daarbij is het belangrijk dat het specifieke maatwerk schilderij niet alleen stabiel blijft bij het schilderen, maar gedurende de hele levensduur. Siemerink heeft niet alleen een groot assortiment heavy duty profielen maar ook het vakmanschap om deze speciale formaten frames te maken.

  • Maatwerk als basis voor uw creativiteit

Kortom, om aan de creatieve wensen van de schilder te voldoen, kan Siemerink maatwerk frames leveren, waarvan hier een aantal voorbeelden worden getoond.