Over Siemerink

Eerlijk en maatschappelijk verantwoord

Bij Siemerink kunnen de termen duurzaam, milieuvriendelijk en maatschappelijk verantwoord in één adem genoemd worden met de bedrijfsnaam. Al voordat deze onderwerpen gemeengoed werden, horen ze tot de speerpunten binnen de bedrijfsvoering van het bedrijf. Lees meer

Schildersdoeken
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Meer info
Spielatten
Meer info
Si-Frame
Meer info
Maatwerk
Meer info
Previous slide
Next slide

Schildersdoeken

Spielatten hout

Si-Frame aluminium spielatten

Maatwerk

Doek op rol

The base to perfection

De kunst van vurig vakmanschap

Met een expertise in het bewerken van hout en het maken van spielatten en spieramen die terugvoert tot 1932, behoort Siemerink Houtwaren tot de meest betrouwbare producenten van schildersbenodigdheden in Europa.

Een schilderij wordt nooit beter dan zijn ondergrond, luidt het gezegde. Bij Siemerink weet men dit als geen ander. Al drie generaties lang wordt de nadruk gelegd op duurzame en eerlijke kwaliteit, met als enig doel de kunstenaar of betere hobbyist de beste basis te bieden voor zijn of haar schilderij, tekening of aquarel. De frames, het doek, de gronding en afwerking – ieder onderdeel staat in het teken van kwaliteit. Of de artiest nu met olieverf, tempera, gouache of acryl werkt: de producten van Siemerink vormen altijd de beste basis voor zijn creativiteit en expressie.

Kunst kent geen beperkingen. Siemerink levert daarom spielatten en doeken in de meest uiteenlopende maten en kwaliteiten. En omdat kunstenaars graag buiten de gebaande paden treden en niet van standaard houden, levert Siemerink ook maatwerk. Een doek met een uitsparing? Geen probleem. Een extra hoekje, een extreem frameformaat of juist klein? En schuine hoek, grote framedikte? Wordt geregeld. Wat u ook vraagt, wij maken het.