Over Siemerink

De kunst van vurig vakmanschap

Met een expertise in het bewerken van hout en het maken van spielatten en spieramen, die terugvoert tot 1932, behoort Siemerink Houtwaren tot de meest betrouwbare producenten in Europa.

Een schilderij wordt nooit beter dan zijn ondergrond, luidt het gezegde. Bij Siemerink weet men dit als geen ander. Al drie generaties lang wordt de nadruk gelegd op duurzame en eerlijke kwaliteit, met als enig doel de kunstenaar of betere hobbyist de beste basis te bieden voor zijn of haar schilderij, tekening of aquarel. De frames, het doek, de gronding en afwerking – ieder onderdeel staat in het teken van kwaliteit. Of de artiest nu met olieverf, tempera, gouache of acryl werkt: de producten van Siemerink vormen altijd de beste basis voor zijn creativiteit en expressie.

Kunst kent geen beperkingen. Siemerink levert daarom spielatten en doeken in de meest uiteenlopende maten en kwaliteiten. En omdat kunstenaars graag buiten de gebaande paden treden en niet van standaard houden, levert Siemerink ook maatwerk. Een doek met een uitsparing? Geen probleem. Een extra hoekje, een extreem frameformaat of juist klein? En schuine hoek, grote framedikte? Wordt geregeld. Wat u ook vraagt, wij maken het.

Het maken van kunst is ook een  bevlieging. Passie. Een schilder of tekenaar wil zijn geestdrift zo snel mogelijk op het doek zien. Geen punt met Siemerink. Snelle en flexibele levertijden zijn bij ons namelijk wel standaard.

Inmiddels weten ook de fabrikanten van foto’s op canvas de kwaliteit en betrouwbaarheid van de Siemerink spielattten en spieramen (frames) te waarderen.

Vanzelfsprekend werkt Siemerink met duurzame materialen zoals hout dat afkomstig is van verantwoorde bosbouw  en hoogwaardig zuiver linnen of katoen. En onze lijmen bevatten  uiteraard geen formaldehyde of andere schadelijke stoffen.

Met de mix van flexibiliteit, milieuvriendelijke fabricage en eersteklas producten biedt Siemerink ‘The base to perfection’!

Siemerink